All news
19 august 2023
by Eero Pärgmäe
Share this article:

Adacel Technologies Estonia liitus Eesti Lennundusklastriga

Augustikuus sai Adacel Technologies Estonia OÜ-st Eesti Lennundusklastri kolmekümnes liige. Adacel Technologies on lennuliikluse juhtimise lahenduste ning simulatsiooni- ja koolitussüsteemide turuliider.

Adaceli projektijuht Georg Mäll on koostöö ees ootusärev: “See on kauaoodatud koosöö algus, mis toetab meie veel väikest, kuid väga innukat meeskonda panustama meie kohaliku lennunduse ühisesse eduloosse.”

“Tervitan Lennuliiklusteeninduse poolt Lennundusklastri uut liiget Adacel Technologies Estonia OÜ-d. Meil on olnud Adaceliga üle aasta pikkune meeldiv koostöö ja oleme väga rahul irdtorni lahendusega, mille ühiselt välja arendasime. Loodame, et nende Lennundusklastrisse kuulumine loob uusi võimalusi ühiselt suuri asju korda saata ja kaugemale jõuda – on ju Eesti väike ja innovaatiline ning lennundusturg globaalne,” võttis senise koostöö Adaceliga kokku ja vaatas tulevikukoostöö poole Lennuliiklusteeninduse juhatuse esimees Ivar Värk.

Soovime edu ja jõudu Adacel`ile kui uue tehnoloogia ettevõttele, kellega meil on juba toimiv ja tihe koostöö lennuliikluse korraldamisel irdtorni lahenduste rakendamisel Eesti regionaalsetes lennujaamades,” võttis lennundusklastri juht Jaan Tamm rõõmuga uue liikme vastu.

Share this article: