All news
14 veebruar 2023
by Eero Pärgmäe
Share this article:

Diamond Sky lennutab reisijaid Hiiumaa liinil senisest suurema lennukiga

28. jaanuaril alustas Tallinna ja Kärdla vahel lendamist uus vedaja Diamond Sky. Lennufirma kasutab opereerimisel Poola firmalt Sprint Air renditud lennukit Saab 340A.

33-kohaline, 2+1 istmeridadega lennuk on endisest suurem ja mugavam.

Diamond Sky tegevjuht Madis Vanaselja: „Tallinn-Kärdla lennulepingu alla kirjutamisest kuni lendude alguseni oli aega vaid napp nädal. Diamond Sky meeskond töötas täisvõimsusel, et tagada katkematu lennuühendus Tallinna ja Kärdla vahel ning alustada lendudega juba 28. jaanuaril. Tegime omalt poolt kõik, et olla heaks partneriks riigile ja lendajatele ning oleme kindlad, et suurem lennuk suurendab ka lendamise populaarsust nii kohalike kui ka turistide seas.”

Uus, kasutatav lennuk on mugavam, avaram ja stabiilsem ning see õhusõiduk toob kindlasti lendama reisijad, kes väikest lennukit pisut pelgasid. Uus lennuk lisab Hiiumaale reisimisel operatiivsust, valikuvabadust ja mugavust ning suurendab Hiiumaa külastatavust nii talvel kui suvel. Reisijanumbrid on kindlas tõusutrendis ja näeme juba hulga broneeringuid väljastpoolt Eestit. Lisavõimalus on pagasis kaasa vedada jalgrattaid, suuski, kalastusvarustust ja muud suuremat matkavarustust. Lisaks on lennul lennusaatja.

Kärdla – Tallinn lennu kestvus on pool tundi ja lennud toimuvad:

E-R Tallinnast 7.15 ja 17.00 ja Kärdlast 8.00 ja 17.45

L Tallinnast 9.15 ja Kärdlast 10.00

P Tallinnast 17.00 ja Kärdlast 17.45​

Lennupileti hind ühel suunal on 25€ ja pileteid saab osta veebilehelt,​ Tallinna lennujaamast Estairi piletikassast, Tiitreisidest Hiiumaal, Kärdla lannujaamast ja ESTRAVEL´i reisibüroo kaudu üle kogu maailma.

Share this article: