All news
19 juuli 2023
by Eero Pärgmäe
Share this article:

Lennundusklastri liikmed osalesid ühiselt WMX Europe kaubandussündmusel

13-15. juunil toimus Tallinnas World Mail & Express Europe Conference (WMX Europe), mis on rahvusvaheline kaubandussündmus posti- ja e-kommertsi professionaalidele. Sündmus tõi kohale üle 200 posti ja e-kommertsi valdkonna juhtiva tegija üle maailma. Konverentsil sai kuulata kahe päeva jooksul ettekandeid edulugudest, osaleda avatud diskussioonidel ja suhelda oluliste postiteenuste kolleegidega. Konverentsil osalesid ühisstendiga Lennundusklastri liikmed: Tallinna lennujaam, Qstep logiciel OÜ, Feeport OÜ ja Ospentos International OÜ.

Feeport OÜ (arendab ja omab x7trade platvormi) juhatuse liige ja Qstep kasvujuht Egor Paanukoski: “WMX Europe 2023 andis meile ainulaadse võimaluse demonstreerida meie kasutusvalmis tehnoloogilisi platvorme ülemaailmse tarneahela jaoks, sealhulgas x7trade platvormi imporditud e-kaubanduse automatiseeritud tollivormistuseks ning Qstep lennukauba- ja postikäitlustarkvara maapealse käitlemise agentidele. Ka Eesti Lennundusklastri jaoks oli see ajalooline sündmus, sest näitasime, et liikmesettevõtete jõudude liitmisel on edu mainekal ülemaailmsel areenil end nähtavaks teha suurem.”

Tallinna lennujaama lennukaubanduse projektijuht Hasan Steinberg: “WMX Europe toimis valdkonna koostöö katalüsaatorina suurepäraselt, võimaldades erineva taustaga spetsialistidel oma teadmisi ja kogemusi jagada. Posti ja e-kommertsi valdkonna juhtide entusiasm tööstuse tuleviku kujundamisel ja uute tehnoloogiate omaksvõtmisel oli inspireeriv ning koostöö lennundusklastri liikmete vahel suurepärane.”

Loe lähemalt üritusest siit.

Share this article: