All news
30 september 2024
by
Share this article:

Magnetic Academy esimene lend 14 osalejaga alustas augusti lõpus

Magnetic Academy, koostöös Riia Transpordi ja Telekommunikatsiooni Instituudiga (TSI), pakub töö- ja õppeprogrammi raames kahte põhjalikku kursust: 320-tunnine intensiivprogramm praktikantidele ja 1,5-aastane Osa-66 kursus. B1/B2 moodulite kursus võimaldab litsentsita tehnikutel osaleda mooduliõppes ja liikuda lähemale litsentseeritud inseneriks saamise eesmärgile, samal ajal kui intensiivprogramm annab praktikantidele esialgse teoreetilise teadmise ja arusaamise lennuki hooldusest.

Meie esimene grupp on juba alustanud ja läbinud esimesed klassiruumis toimunud loengud, seega oleme nüüd valmis alustama järgmise värbamisvooruga, et leida osalejaid Magnetic Academy 2025 intensiivkursuste programmi. Järgmise lennu teoreetilised kursused algavad 2025. aasta kevadel.

Loengud toimuvad Magnetic MRO Sikupilli koolitusruumides kahenädalaste sessioonidena, mille käigus osalejad saavad oma tavapärast palka. Samal ajal omandavad nad väärtuslikke teadmisi, mis aitavad neil saada litsentseeritud insenerideks. Täpsema programmi ajakava on leitav meie akadeemia kodulehelt.

 

Magnetic Academy: Valmistu kandideerima teiseks vooruks

Kuna Magnetic Academy teine sisseastumise voor on nüüd ametlikult avatud, küsisime Magnetic MRO värbamispartneri Jani-Olav Yliaska käest programmi kohta lähemalt.

Alustades 2024. aastast, pakub Magnetic Academy tulevastele lennukimehaanikutele karjääri edendavat õppevõimalust. Programm ühendab praktilise töö ja akadeemilised õpingud, mis võimaldavad saada litsentseeritud lennukimehaanikuks, teenides samal ajal täistööajaga palka ja omandades reaalset kogemust reisilennukite hoolduses.

 

Kes saavad liituda Magnetic Academyga?

Jani: Me ootame kandideerima inimesi, kel on kirglik huvi lennunduse vastu ja kes soovivad arendada oma oskusi. Kandidaatidel peab olema keskharidus, piisav inglise keele oskus (B1 või kõrgem) ning õigus elada ja töötada Eestis. Kuigi eelnev kogemus lennunduses ei ole vajalik, eelistame kandidaate kellel on varasem tehnilise töö kogemus või taust. See programm on ideaalne neile, kes on valmis pühenduma pikaajalisele karjäärile lennunduses.

 

Mida programm pakub?

Jani: Magnetic Academy paistab silma oma tööta & õpi formaadi poolest, milles osalejad läbivad praktilise ettevalmistuse lennukite hooldamiseks lisaks klassiruumis toimuvatele põhjalikele loengutele. Nelja-viie aasta jooksul omandatakse teadmised, mis on vajalikud EASA eksamite sooritamiseks, et saada lennukimehaaniku litsents, ning sellele lisaks ka praktiline kogemus kaasaegsetel lennukitel töötamiseks. Programmi lõpuks on lõpetajad valmis omandama EASA Osa-66 Lennundustehnilise Töötaja loa, millega nad saavad jätkata karjääriteekonda saamaks sertifitseeritud lennukiinsenerideks.

 

Kuidas on programm üles ehitatud?

Jani: Programm algab katseajaga Magnetic MRO-s Tallinnas, et hinnata kandidaatide sobivust lennukimehaaniku ametikohale. Seejärel algavad teoreetilised kursused Tallinnas Magnetic MRO koolituskeskuses, mida pakub meie Riias asuv programmipartner Transpordi ja Telekommunikatsiooni Instituut (TSI). Õppetöö graafik vaheldub loengute ja praktilise töö vahel, mille käigus omandatakse järk-järgult teadmisi lennukimehaanikast. Kogu 4-5 aasta jooksul sukeldutakse täielikult lennunduse hooldustööstusesse, töötades koos professionaalidega, liikudes karjääriredelil ja kasvatades oma palka.

Kui olete valmis oma karjääri lennunduses alustama, kandideerige kohe ja astuge esimene samm litsentseeritud lennukiinseneriks saamise poole. Külastage meie lehte, et saada kogu teave Akadeemia kohta: https://magneticmro.com/academy/

Share this article: