All news
29 mai 2023
by Eero Pärgmäe
Share this article:

Magnetic MRO avas Tallinnas uue liinihoolduse angaari

Magnetic MRO avas Tallinnas uue angaari erinevate liinihooldusprojektide jaoks nagu A-kontroll, RTS, teliku- ja mootorivahetuste modifikatsioonid. Uus angaar lisab Magnetic MRO-le 2000 ruutmeetrit angaariruumi. Lisaks võimaldab see suurendada liinihooldustööde võimsust 40%, pikaajalisemate liinihooldustööde maht võib suureneda 30%.

„Uus angaar aitab hoogustada liinihooldusteenuseid ja Magnetic MRO äritegevust tervikuna, pakkudes oma klientidele täiendavaid ressursse ja teenuseid,“ ütles Magnetic MRO juhatuse liige Jan Kotka. Liinihoolduseks eraldi angaari ehitamise vajadus tõusis, kui olemasolevates angaarides hõivasid suurema osa ruumist baasihooldusteenused, mis jätsid oma pikemate tootmisaegade tõttu liinihoolduseks vähe kohti.

Angaari uksel laiub Eesti tuntud tänavakunstniku Von Bomb joonistus, millega jätkab Magnetic MRO oma julget ja silmapaistvat brändingut. „Tegutseme väga reguleeritud ja konservatiivses ärisektoris, kus lapsed toovad ootamatu pöörde, rõhutades Magnetic MRO “kastist väljas” ja inimlikku lähenemist. Mul on siiralt hea meel, et meil on inspireeriv partnerlus Eesti tänavakunstniku Von Bombiga. Kaks angaariust (värviangaar avati 2017. aastal Väikese Maalri pildiga) ei ole meie jaoks ainult lihtsalt hooldusangaarid, vaid kannavad endas suuremat sõnumit,“ lisas Magnetic MRO turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juht Tiina Shein.

“Tänavakunstnikuna on mul alati hea meel, kui avaneb võimalus enda loomingut nii suurel lõuendil presenteerida, taolises mõõdus teoseid ei valmi just väga tihti. Pildil kujutatud poisi, noore lennukimehaaniku, panin seisma rokkstaarilikus poosis, sest minu arvates ei ole lennukitega tegelevad inimesed päris tavalised inimesed, nagu ka rokkstaariks olemise puhul nõuab selline elukutse teatud uljust ja enesekindlust,” rääkis kunstnik Von Bomb.

Magnetic MRO kuulub Magnetic Gruppi, mis tegeleb lennukihoolduse, varuosade, mootorite remondi, tehniliste koolituste ning lennu- ja liisingufirmade varahaldusega. Magnetic Grupi peakontor ja hooldusangaarid asuvad Eestis, müügiesindused Leedus, USAs ja Malaisias ning liinihoolduse jaamad üle Euroopa ja Aafrika erinevates lennujaamades. Ettevõttes töötab üle maailma kokku rohkem kui 700 inimest.

Share this article: