All news
02 september 2024
by
Share this article:

Toimus Diamond Sky poolt korraldatud V Regionaallennuduse seminar Narva-Jõesuus

Selle aasta 16. augustil toimus Diamond Sky poolt korraldatud V Regionaallennuduse seminar Narva-Jõesuus.

Seminari pealkiri oli „Lennunduse ja liinivõrgustiku mõju kohalikule ettevõtlusele”. Teemad olid jagatud kolme plokki. Esimene plokk keskendus Narva lennuvälja potentsiaalile ja selle mõjule ettevõtlusele. Seejärel käsitleti Eesti lennuvõrgustiku olulisust, eriti Ida-Virumaa kontekstis, rõhutades selle tähtsust piirkonna arengule. Lõpuks vaadeldi Euroopa regionaallennunduse edusamme ja arengusuundi, analüüsides nende mõju kohalikule lennundus- ja majanduskeskkonnale.

Päeva jooksul pakkus seminar mitmeid huvitavaid ettekandeid ja paneeldiskussioone, kus osalejad käsitlesid erinevaid lennunduse ja liinivõrgustiku aspekte. Diskussioonide käigus püstitati suunavaid küsimusi, mille eesmärk oli aidata kujundada selgemat arusaama nii regionaallennunduse tulevikust kui ka praegusest lennunduse olukorrast Eestis. Need küsimused ja arutelud annavad olulist sisendit tulevasteks otsusteks ja strateegiateks, mis võivad mõjutada nii kohalikku majandust kui ka Eesti lennunduse üldist arengut.

Natuke ettevõtte eesmärkidest- Diamond Sky tuleviku eesmärkide hulka kuulub kliendibaasi suurendamine ning teenuste mitmekesistamine. Eesmärgiks on luua olukord, kus nii olemasolevad kui ka uued kliendid saavad kõik vajalikud teenused tellida ühest kohast. See hõlmab teenuste pakkumise laiendamist ja protsesside lihtsustamist, et pakkuda klientidele mugavat kogemust. Selline strateegia aitab Diamond Sky’l suurendada oma konkurentsivõimet ja positsioneerida end veelgi tugevamalt lennundusturul.

 

Foto: Oskar Kadaksoo

Share this article: