All news
07 jaanuar 2022
by Eero Pärgmäe
Share this article:

Diamond Sky kinnisvara arendus

Lennundusettevõte Diamond Sky kontsentreerub käesoleval aastal veel rohkem Tallinna lennujaama külje all olevale hooneteta kinnistule lennukite angaari, hoolduskompleksi ja parkimismaja rajamisele. Pikki aastaid kestnud läbirääkimised on jõudnud taristu planeeringu faasi.  Potentsiaalsed partnerid, tulevased rentnikud, ehitaja, kinnistu naabrid kogu nimetatud keeruline läbirääkimiste protsess on veel ees. Võtmepartner ja hea naaber Tallinna Lennujaam ning Diamond Sky on läbirääkimisi pidanud juba aastaid.

Majanduskeskkonnast, asukohast, potentsiaalsetest üürnikest ja nendega seotud lepingutest tulenevad riskid on täielikult läbi hinnatud ja minimeeritud. Partnerid, ehitus ja finantseering on paljuski läbirääkimiste tulemusest sõltuvad tegurid ja nendega tuleb kogu alanud aasta esimese poolaasta jooksul veel vaeva näha.

„Siia projekti panustamine on minu elutöö. Kusagile me selle kindlasti rajame. Lähiregioonis oleme veel ainukene Euroopa riik, kus vastav täiskompleks puudub. Olles lennundusäris olnud rohkem kui kümme aastat, luban, et see jätkusuutlik ja energiatõhus taristukompleks Tallinnasse tuleb. Küsimus on vaid selles, kas täna või homme! See on osa lennundusest,“ ütles Ken Koort, Diamond Sky OÜ president.

Share this article: