All news
07 detsember 2021
by Eero Pärgmäe
Share this article:

Koolitusorganisatsiooni sertifikaat Diamond Sky grupile

Novembri keskel väljastas Transpordiamet Diamond ATO OÜ’le Koolitusorganisatsiooni sertifikaadi. Vastavalt komisjoni määrusele annab Transpordiamet loa läbi viia koolitusi koos lennutreeningseadmete kasutamisega vastavalt kinnitatud koolituskursuse sertifikaadile.

Diamond ATO koolitusjuht on ettevõttes kopteripiloodina töötav Wiaczeslaw Wierieszczinskij. Väga suure kogemusega piloot on Euroopas hinnatud koolitaja ja ennekõike pädev praktik.

Diamond Sky grupi tegevjuht Ken Koort näeb läbi sertifitseerimise ettevõtte tulevikku veelgi laiemalt.

„Meie helikopteripiloodi koolitustsüklis osaleb hetkel pea 10 kursuslast. Huvi kopteripiloodi litsentsi omamisele on erakordselt suur. Näeme, et olemas on nõudlus ka teist tüüpi piloodikoolitusele ja teistele erinevat liiki lennundusega seotud litsentseeritud tegevustele. Eesmärk on laiem. Järgmisel aastal alustamegi nii helikopteri-, lennukipiloodi kui ka muude lennundusalaste koolitustega. Omame ettevõttes väga suurt ja professionaalset oskusteavet ja oleme hea meelega valmis seda teiste lennundusorganisatsioonide ja lennundushuvilistega jagama. Teine sihtmärk on rahvusvaheline haare. Esimesed kontaktid on juba loodud ja kursused planeerimisel.“

Share this article: