All news
26 jaanuar 2022
by Eero Pärgmäe
Share this article:

Piloodikool liitus Eesti Lennundusklastriga

Piloodikool OÜ on lennukoolituse ettevõte, mille eesmärk on pakkuda kvaliteetset koolitust selleks, et anda vajalikud teadmised ja oskused ohutuks õhusõiduki juhtimiseks. Meie visioon koolituste läbiviimisel on personaalne lähenemine, õpilase vajaduste ning soovide silmas pidamine, ohutusele suunatud ning rõõmu ja naudingut pakkuv õppimine.

Vajadus paindliku ja individuaalse koolituse järele on tekkinud eriti seoses COVIDi kriisiga, mis ei võimalda inimestel koguneda gruppidesse ning veeta koos aega klassiõppes. Meie pakume erinevaid koolitusi just läbi meie eKooli keskkonna distantsõppe vormis ning kontaktõpet teostame kasutades IT lahendusi ilma füüsiliselt kokku saamata. Selline lähenemine võimaldab meil pakkuda ülimat paindlikkust oma õpilastele ning kiirenevas elutempos on see äärmiselt kasulik. Lennupraktika puhul läheneme igale õpilasele individuaalselt ning korraldame lennupraktika läbiviimise vastavalt õpilase vajadustele ning soovidele.

Lisateavet koolituste kohta leiate veebisaidilt www.piloodkool.ee või võtke meiega ühendust aadressil info@piloodikool.ee

Share this article: